Kőszegi András

BrandTrend, ügyvezető igazgató
márkainspirátor, márkakommunikációs tanácsadó

Az elmúlt évtizedekben számos hazai és nemzetközi termék- szolgáltatás- és médiamárka építését, márkakommunikációját irányította.
Az
Ez a branding – 51 márkás beszélgetés és Ez a CSR – 51 felelős beszélgetés című BrandTrend könyvek szerzője. Könyvein keresztül a márkaépítés, fenntarthatóság szektorokat és társadalmakat átívelő megoldásait mutatja be.
A
www.brandtrend.hu és a www.socialbranding.hu média, kommunikáció, márka, fenntarthatóság tematikájú hírportálok alapítója és társtulajdonosa.
Inspiráló branding és CSR témájú előadásai sikeresek Magyarországon és a határokon túl.
A Magyar Marketing Szövetség korábbi elnökségi tagja és a szponzorációs Asztaltársaság alapító tagja.
Szakmai és közéleti ismerkedését a Magyar Rádióban kezdte 1985-ben. Vezetett rádiós és televíziós műsorokat. A Gazdasági Rádió elindításában kommunikációs igazgatóként és szerkesztő műsorvezetőként vett részt.
Ügyek elhivatott képviselője. 2007 óta EFFIE zsűri tag, Good CSR zsűritag.
A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola óraadója, a BKF CSR szakirány vezetője. Felsőoktatási intézmények ( BGF, Pázmány) meghívott előadója, többek között a Mathias Corvinus Collegium márkázás kurzusának előadója.

dr. Jánosy Zsuzsanna

BrandTrend, ügyvezető igazgató

Gazdasági tanulmányokat folytatott Németországban, jogász doktori címet szerzett a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, online marketing tanácsadó diplomát az Edutus Főiskolán.
Gyakornokként dolgozott Németországban a WAREMA Sonnenschutz Technik GmbH-nál, több német reklámügynökségnél multinacionális márkák kommunikációjának kidolgozásában vett részt, többek közt a Scholz und Friends német anyacéggel rendelkező reklámügynökségnél. A Porsche Hungaria-nál a Volkswagen, az Audi, a Porsche márkák marketing munkáját irányította. Érdemeit elismerve a wolfsburgi Volkswagen gyár Arany Tű díjjal tüntette ki.
A BrandTrend márkatanácsadó üzletágának társalapítója. Dolgozott ausztriai márkáknak, a BrandTrend GmbH. alapító tagja.
A BrandTrend Arany Aposztróf díjának alapítója, 2014-ben Effie zsűritag.